Etiketë: kanceri

Si po i zbulon Inteligjenca Artificiale kancerët e vegjël që nuk vërehen re nga mjekët

Mjekët e kancerit të gjirit shqyrtojnë mesatarisht rreth 5000 imazhe të gjirit

Marsi i ndërgjegjësimit për kancerin e zorrës së trashë

Nga ISHP-ja tregojnë se kanceri i zorrës së trashë është vdekjeprurës, por

Ish trajneri Anglisë trondit: Jam me kancer, kam edhe së paku një vit jetë

Ish-trajneri i Kombëtares së Anglisë, Sven-Goran Eriksson, ka zbuluar se ai ka

Simptomat e hershme të kancerit që injorohen nga burrat dhe gratë

Njihni shenjat e para dhe kërkoni ndihmë në kohë, sepse onkologët shprehin

Kjo lloj anemie mund të prekë gjithë trupin!

Individët me anemi Diamond-Blackfan gjithashtu kanë një rrezik të rritur të zhvillimit

Diskriminimi ndaj grave rrit rrezikun e kancerit

Për më tepër, thekson Komisioni, nevojiten strategji për të forcuar ndërgjegjësimin e

Diskriminimi ndaj grave rrit rrezikun e kancerit

Në mbarë botën, kanceri është një nga tre shkaqet më të shpeshta