Etiketë: #Kasami

Shënohet dita e Tetovës

Ai është shprehur se sot kemi një komunë të konsoliduar, transparente, të

BDI: Kasami favorizon kompani të afërta me Lëvizjen BESA

Nga BDI-ja, gjatë pres konferencës me gazetarë kanë kërkuar nga institucionet të

Çarshia e Epërme me infrastrukturë të re

Në ndërkohë, në lagjen e Çarshisë së Epërme, vazhdimisht në të kaluarën

“Ministria të sigurojë libra për nxënësit”

Ndërkohë, kryetari i komunës së Tetovës Bilall Kasami, theksoi se Ministria e

Kasami: Nëse Taravari nuk dëshiron të jetë kandidat për president, unë do të jem

Nëse Arben Taravari mbetet në qëndrimin se nuk është i interesuar të

Kasami: Kemi biseduar me Taravarin që të jetë kandidat për president

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami deklaron se është biseduar që kryetari

Policia nuk komenton akuzat e Kasamit

Pjesa dërmuese e institucioneve, si gjykata, policia, bankat, postat, kadastra, komuna, janë

Tetova po ngufatet

Tashmë në pjesën qendrore është stërmbushur me ndërtesa, kurse në anën tjetër

Oborret e shkollave për parkim!

Mijëra automjete në rrugë të ngushta, numri i vogël i vendeve të

Foshnja e parë në Tetovë për vitin 2024 është vajzë, Kasami i dhuron 40 mijë denarë

Kryetari i Tetovës, Bilall Kasami dhe drejtori i Spitalit të Tetovës, Ilir

Tetova përballë shumë sfidave

Edhe përkundër shumë premtimeve, ndërtimi i stadiumit të qytetit të Tetovës mbetet

LSDM: VMRO-DPMNE qëndron pas të gjitha vendimeve të Kasamit në Tetovë

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami dhe Këshilli Komunal i VMRO-DPMNE-së