Etiketë: #Kisha

Drejt fundit restaurimi i Kishës së Shën Mëhillit në Mingul të Gjirokastrës

Kisha e Shën Mëhillit, Monument Kulture i kategorisë I, ndodhet në fshatin

“Jerusalemi i ri”, një vend i shenjtë dhe mahnitës me kisha “të varrosura” nën shkëmb (FOTO)

Legjenda thotë se kishat “Lalibela” të gdhendura thellë në shkëmb në Etiopinë