Etiketë: #KodraEDiellit

Komuna e Tetovës vendos transport me autobus deri në Kodrën e Diellit

Komuna e Tetovës vendos transport me autobus për qytetarët deri në Kodrën

Kujdes nga hajnat në Qendrat Turistike

Tetovë, 22 janar - Në qendrat turistike dimërore të Mavrovës dhe Kodrës

Lëvizja Demokratike: BDI me premtime boshe e la në harresë Qendrën turistike “Kodra e Diellit”

Të nderuar qytetarë, të nderuara media, Në sajë të fillimit të sezonit

Tensione para zgjedhjeve!  

Profesori universitar, Murat Aliu, për gazetën KOHA, deklaroi vendosja e kryqit nuk

KODRA E DIELLIT LARG REALIZIMIT: Investimi pret procedurat

Edhe pas shumë paralajmërimeve për realizimin më në fund të investimeve në

Asfaltohet rruga në lagjen e vikend-shtëpizave në Kodrën e Diellit

Përndryshe, kjo qendër turistike për vite me radhë është lënë pas dore

BDI: Vendosja e kryqit në Kodrën e Diellit, marrëveshje mes VMRO-së dhe Besës

Bashkimi Demokratik për Integrim reagon ashpër ndaj vendosjes së kryqit të gjatë