Etiketë: #konfiskuar

Doganat e Maqedonisë: Parandalohet tentativa për kontrabandë me 50 tonë naftë të deklaruar si vaj bazë

Doganierët e Qafë Thanës parandaluan tentativën për të kontrabanduar 50 tonë naftë

Qëlloi me armë një bashkëqytetar, 21-vjeçari ndalohet nga policia

Një 21-vjeçar nga Shtipi është ndaluar nga policia, pasi dyshohet se ka

Doganat e Maqedonisë: Në Bogorodicë u konfiskua veshje dhe këpucë, u pengua tentativa për ekonomi gri

Përpjekja për ekonomi gri është penguar, pasi në pesë raste doganierët nga