Etiketë: #Kovaçesvski

Zgjedhje do të ketë sipas afateve ligjore, thotë Kovaçevski

Kur të arrihet marrëveshja për datën e saktë të zgjedhjeve presidenciale dhe…

Kovaçevski: Votuam me abstenim për rezolutën për Gazën

Vendimi për votim të Rezolutës sl KB-së nuk ka qenë i lehtë.…

Kovaçevski: Rrugë drejtë BE-së nuk është e lehtë, por është e arritshme

Rruga drejtë BE-së nuk është e lehtë, por kjo rrugë gjithsesi se…

Kovaçevski: Kosova dhe Serbia t’i bëjnë hapat e vërtetë për stabilitet të tërë rajonit

 Këtu jemi për të krijuar, e jo për të shkatërruar. Porosisim se…