Etiketë: #KRRE

Investimet në panele diellore ulin importin e rrymës në Maqedoninë e Veriut

Komisioni Rregullator për Energjetikë ka bërë të ditur se gjatë verës amvisëritë…

Ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës, i Shërbimeve të Ujit dhe i Shërbimeve të…

KRRE: Lirohet vetëm çmimi i mazutit, çmimet tjera mbesin të njëjta

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98, si dhe…

KRrE: Vetëm 2,75 për qind e energjisë elektrike është nga importi

Vetëm 2,75 për qind e nevojave për energji elektrike është siguruar nga…

KRRE: Ulet për 35 për qind çmimi i ngrohjes për institucionet publike dhe objektet afariste

Komisioni Rregullator për Energjetik ka marrë vendim të jashtëzakonshëm për çmimin e…

Rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë njofton se do të ketër rritje të çmimeve…

Propozim-plani financiar i KRRE-së për vitin 2024 kaloi në Komisionin kuvendor për çështje evropiane

Propozim-plani financiar i Komisionit rregullator për energjetikë për vitin 2024 e kaloi…

Bislimoski: KRRE në pesë vitet e ardhshme do t’i kontrollojë llogaritjet për çmimin e energjisë

Sipas ndryshimeve të fundit të Ligjit për Energjetikë, furnizuesi universal me energji…

Nga viti i ardhshëm çmimin e energjisë elektrike e përcakton EVN

Nga viti i ardhshëm, sipas formulave të njëjta të përdorura nga Komisioni…

Deri nesër KRRE-ja duhet ta shpallë çmimin e ri të ngrohjes

Komisioni Rregullator për Energjitë dhe Shërbime të Ujit (KRRE) sot në seancë…

Bislimoski: Për një periudhë të shkurt do të kemi një vendim për çmimin e ngrohjes qendrore

Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE) Marko Bislimoski, tha se vendimin…