Etiketë: #Kulturë

Lërini të shkojnë njerëzit që nuk janë të përgatitur të të duan

Nëse jeni të përjashtuar, të fyer, të harruar ose të injoruar nga

INVESTIMET NË KULTURË NË TETOVË: 147 milionë denarë gjithsej, bashkë me Teatrin dhe Bibliotekën

Shuma e reduktuar këtë vit me 200 milionë denarë më pak për

Festivali i teatrit shqiptar “MOISIU” fillon sot, merret vesh edhe kush do të jetë në juri

Festivali i Teatrit Shqiptar “Moisiu” do të filloj nga sot në Tiranë,

“Mos u laj për tre ditë”, zbulohen “letrat e pista” të dashurisë që Napoleon Bonaparti i shkruan “gruas së jetës”

Përveçse një ushtar dhe perandor i madh i Francës, Napoleon Bonaparti kishte

Të pasur dhe besimtarë? Ja çfarë thonë 5 fetë kryesore për paranë

Duke qenë se paraja ka qenë në qendër të shoqërisë njerëzore për

Hapet Konkursi për mbështetje të projekteve me interes kombëtar dhe publik në kulturë për vitin 2024

Ministrja e Kulturës, Bisera Kostadinovska-Stojçevska kumtoi se sot në mesditë vihet në