Etiketë: Kuvend

Eurodeputetja Tineke Shtrik për vizitë në Kuvend

Deputetja në Parlamentin Evropian, Tineke Shtrik sot do ta vizitojë Kuvendin e

Ligji për lojërat e fatit sot sërish para deputetëve në Kuvend

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot duhet të mbajë vazhdimet e tre

Seancë e Komisionit Parlamentar për Arsim, Shkencë dhe Sport

Në Kuvend sot seancë do të mbajë Komisioni për Arsim, Shkencë dhe

Seancë e Komisionit ligjvënës-juridik

Në Kuvend sot seanca do të mbajë Komisioni ligjvënës juridik. Anëtarët e

Propozim Ligji për falje sot në seancë të Kuvendit

Propozim-ligji për falje, me të cilin falja mund të ketë vetëm nëse

Besimi: Buxheti për vitin 2024 sjell përkrahje për ciklin e fortë të investimeve

Propozimi i Buxhetit për vitin 2024 siguron kushte për rritje të qëndrueshme

Kuvendi ndërpret seancën në të cilën shqyrtohen amandamentet për Propozim Rregulloren

Në Kuvend përsëri është ndërprerë seanca e 131-të në të cilën deputetët

LSDM: Incidenti në Kuvend konfirmon atë që kemi thënë gjatë gjithë kohës

LSDM ka dënuar incidentin e sotëm në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut

Klubi i deputeteve: Çështjet gjinore fillojnë me partitë politike

Anëtaret e Klubit të Deputeteve në Kuvend sot morën pjesë në Prezantimin

Propozim ligji për amnisti të enjten në seancë parlamentare

 Propozim ligji për amnisti është miratuar në Qeveri dhe është dorëzuar në

Interpelanca ndaj Joveskit caktohet në seancën e 2 nëntorit

Interpelanca ndaj kryeprokurorit e iniciuar nga opozita shqiptare më 14 shtator është

Qeveria akuzon opozitën, por marrëveshjet ndërkombëtare s’po i votojnë as disa deputetë të pushtetit

Një pjesë e partive opozitare në Kosovë kanë vendosur që të mos