Etiketë: Kuvendit

Ahmeti: Të gjithëve ju shkëlqejnë sytë nga gëzimi

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka folur para mbajtjes së seancës së

Xhaferi: Dëmi duhet të kompensohet nga deputeti i Të Majtës, Borislav Kërmov

Pas përfundimit të vazhdimit të seancës së 131-të dhe votimit të Rregullores

Miratohet Rregullorja e re e punës, zbatimi nga përbërja e ardhshme parlamentare

Kuvendi në kuadër të mbledhjes së 131-të sonte me 83 vota "për"

Shtyhet debati i amendamenteve për Propozim-rregulloren e Kuvendit

Mbajtja e debatit të amandamenteve për Propozim-rregulloren e Kuvendit të Komisionit për

Kurti, Opozitës: Deri sa të votohen marrëveshjet ndërkombëtare nuk përgjigjem në pyetjet tuaja

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në seancën e Kuvendit të Kosovës ku

Xhaferi: Kryetari i Kuvendit mund ta ndërpresë seancën nëse nuk ka kuorum

Sipas nenit 81, kryetari i Kuvendit mund ta ndërpresë seancën nëse nuk

Të punësuarit në Prokurorinë Publike me anë të protestave kërkojnë rritje të pagave

Pjesëtarët të Sindikatës së Administratorëve Gjyqësor dhe Shoqatave Qytetare nga Gjykata Administrative