Etiketë: #Lavrov

Rusia kundërshton mundësinë e një takimi midis Lavrov dhe Blinken në Shkup

Pala amerikane nuk kërkoi takim mes ministrit të Jashtëm rus Sergej Lavrov…

Qeveria autorizon MPJ-në për dhënien e lejes për ardhjen e Lavrovit në Shkup

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka autorizuar MPJ-në që vetë të…