Etiketë: #LindjaMesme

Pse Irani po ndez “fitilin e fuçisë së barutit” në Lindjen e Mesme?

Uashingtoni ka akuzuar Iranin se është “thellësisht i përfshirë” në planifikimin e

Nga Ukraina në Gaza, si po përhapen luftërat në botë

Nëse lufta në Ukrainë mbetet një plagë e hapur në Europë dhe