Etiketë: #ListaEZezë

Lista e Zezë, mesazh që shteti të luftojë korrupsionin

Analisti Petar Arsovski mbron përdorimin e listës së zezë të SHBA-së si…

Jo më funksione për personat në Listën e Zezë!

Megjithatë, disa ekspertë ende nuk mund ta shohin të gjithë projektligjin dhe…

Edward Joseph: Lista e zezë e SHBA-së është mesazh që politikanët e mençur duhet ta kuptojnë

Lista e zezë amerikane përfshin politikanë dhe është një mesazh që politikanët…

LISTA E ZEZË AMERIKANE: As përgjegjësi dhe as dorëheqje!

Mijallkov dhe Kamçev janë dy nga dhjetëra emrat e njerëzve dhe kompanive…

TË SANKSIONOHEN EDHE NË MAQEDONI! Së shpejti procedimi i personave në listën e zezë

Trupi koordinues i ka shqyrtuar tashmë propozimet dhe ka bërë një projekt-propozim…

Grkovska: Personat nga “lista e zezë” e SHBA-së të sanksionohen edhe në Maqedoni

Të zgjerohet fusha e veprimit të Ligjit për masat kufizuese, i cili…

Lista e zezë që zbardh të korruptuarit!

Ky emërtim, siç theksohet nga Departamenti i Shtetit, konfirmon angazhimin e Shteteve…