Etiketë: #Llaskarca

Gjithsejtë 39 vite burg për rastin “Llaskarca”

Gjithsejtë 39 vite burg iku shqiptuan të akuzuarve në rastin e aksidentit…

GJYQËSORI 2023: Drejtësi e vjetruar

Në shtator të vitit të kaluar, në një procedurë të shkurtuar me…

Aktvendimi për rastin “Llaskarca” do të kumtohet më 25 janar

Aktvendimi për rastin "Llaskarca" do të kumtohet më 25 janar, pasi që…

SEANCA PËR LLASKARCËN: Mbrojtja thotë se të akuzuarit janë të pafajshëm

Për të akuzuarin Remzi Miftari, përgjegjës për transport në kompaninë dhe Igor…

Më 21 dhjetor fjalët përmbyllëse të akuzuarve të tjerë në rastin “Llaskarca”

Fjalët përmbyllëse për rastin "Llaskarca", vazhdojnë më 21 dhjetor, pasi që sot…

Jakimovski: Aksidenti i komunikacionit në Llaskarcë përfaqëson akumulim të lëshimeve të shumta

Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup prokurori publik Darko Jakimovski sot filloi…

Përzgjedhja e gjykatësve të rinj në Apel mund t’i kthejë “Llaskarcën”, “Titanikun” dhe “Talir” nga fillimi

Gjykimi për aksidentin e autobusit afër Llaskarcës nga 13 shkurti i vitit…

FAJI TENTOHET T’I HIDHET SHOFERIT! Gjykimi për Llaskarcën vazhdon më 31 tetor

Prokurori në seancën e sotme tha se strategjia e avokatëve të të…