Etiketë: #Luftërat

Si mund të llogaritet kostoja materiale e luftërave?

Në Tajvan, një “luftë tipike” që do zgjaste pesë vjet e do…

Në Serbi “kapërcehen” mësimet për luftërat e viteve ‘90

Autoritetet në Serbi, përkundër vendimeve të gjykatave ndërkombëtare, nuk e pranojnë se…

Video-lojërat dhe inteligjenca artificiale ushqejnë dezinformatat për luftërat

Reuters Kishte diçka që nuk shkonte në një video të Rrezes së…

Luftërat ndryshojnë itinerarin për integrimet!

Me fillimin e luftës, faktori ndërkombëtar shprehimisht e zhvendosi fokusin e tij…