Etiketë: #Macron

Kush po e ndihmon presidentin rus të anashkalojë sanksionet

E kemi fjalën për Armeninë. Nga njëra anë Jerevani i shpëton duke

Macron nuk e përjashton dërgimin e trupave në Ukrainë

Emmanuel Macron nuk e përjashton dërgimin e forcave tokësore franceze në Ukrainë.

Macron: Aleatët janë pajtuar për të furnizuar Ukrainën me raketa

Udhëheqësit evropianë janë pajtuar të krijojnë një koalicion për të furnizuar Ukrainën

Macron thotë se njohja e një shteti palestinez nuk është tabu për Francën

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, tha se njohja e një shteti palestinez

Evropa po përgatitet për NATO-n pa Amerikën!

Një NATO pa SHBA nuk do të ishte aq efektive sa me

“OMBRELLA BËRTHAMORE”, është koha që Evropa të dëgjojë Macronin!

Për momentin Evropa është e pambrojtur. Siç shpjegon Benjamin Tallis, një ekspert

Kush mund të jetë pasardhësi i mundshëm i Macronit?

Në zgjedhjet e ardhshme presidenciale franceze në 2027, e djathta ekstreme Marine

Kush e udhëheq Evropën tani që Gjermania ka rënë?

Pasi të kenë përfunduar zgjedhjet evropiane, vëmendja do të kthehet tek ato

I mirë apo i keq? Babagjyshi vlerëson politikanët për fundvit

Me një humor festiv dhe pak ironik, Politico.eu ka vlerësuar se kush

BE dhe katër të panjohurat e mëdha të vitit 2024

Presidenti francez, Emmanuel Macron, ndërkohë shijon pushimet. Eurozona është më e papajtueshme

BE mund të shpërbëhet brenda kësaj dekade?!

Kërcënimi për unionin është shumë real dhe i shoqëruar nga tundimi që

Presidenti francez kritikon strategjinë e Izraelit për Gazën

Emmanuel Macron po largohet nga vija e përbashkët evropiane që nuk parashikon