Etiketë: #Maqedonia2025

“Maqedonia 2025”, formula e zhvillimit të shpejtë

Organizatorët, organizata joqeveritare Maqedonia 2025 thonë se nevojitet aksion intensiv dhe themelor…

Fillon Samiti i 13-të “Maqedonia 2025”

Lidershipi strategjik në epokën e ndryshimeve dhe inovacioneve, transformimi digjital dhe bashkëpunimi…

Një plan për rritje të përshpejtuar ekonomike!

Së fundmi edhe organizata “Maqedonia 2025” ka propozuar strategjinë për rritje ekonomike…