Etiketë: #MarrëveshjaEOhrit

BDI përshëndet dhe mirëpret Vendimin ekzekutiv të Presidentit Bajden për Marrëveshjen e Ohrit dhe të Prespës

Bashkimi Demokratik për Integrim përshëndet dhe mirëpret vendimin ekzekutiv të Presidentit të…

Presidenti Biden: Mosrespektimi i Marrëveshjes së Ohrit është kërcënim ndaj Amerikës

Në një urdhër ekzekutiv të firmosur më 13 qershor 2024, Presidenti i…

Marrëveshja e Ohrit zyrtarisht pjesë e negociatave BE-Serbi

Zbatimi i plotë i marrëveshjes për normalizim të marrëdhënieve me Kosovën që u arrit…

Marrëveshja Kosovë-Serbi, Rama: Të jetë kusht për integrimin evropian

Teksa 18 marsi shënon një vit nga firmosja e Marrëveshjes së Ohrit…

Cili është problemi tani me Marrëveshjen e Ohrit?

Një sfidë e re për Serbinë - BE-ja dëshiron të përfshijë dispozitat…