Etiketë: #MasakratSerbe

“Të gjithë burrat janë ther me thikë dhe me spata duke i pasun duart e lidhura”

BURIMET SHQIPTARE MBI KRIMET DHE MIZORITË SERBE NDAJ SHQIPTARËVE 1912-1915 (2) Kryetari