Etiketë: #masatantikrizë

Trençevska: Masat antikrizë nuk janë qëlime parazgjedhore, por për mbështetje të qytetarëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska thotë se masat antikrizë

Trençevska: Masat e reja antikrizë do t’i mbulojnë edhe pensionistët

Javën e ardhshme ose më së voni deri në fund të këtij