Etiketë: #megjashi

​“MEGJASHI” QËNDROI NË DIBËR: Secili fëmijë brenda sistemit arsimor

Duke përshëndetur punëtorinë, kryetari i Dibrës Hekuran Duka potencoi se hyrja në

Buletinet policore me raste të pedofilisë

Në shkurt të këtij viti, deputetët votuan për ndryshimet në Kodin Penal,

Fëmijët keqpërdoren nga partitë politike

Derisa keqpërdorimi i fëmijëve për interesa politike dhe fetare është e dënueshme