Etiketë: #MEPSO

Bislimovski: Nëse pranohen të gjitha kërkesat e MEMO dhe MEPSO energjia elektrike do shtrenjtohej për 27%

MEMO, MEPSO dhe Elektrodistributori kanë paraqitur kërkesa për çmimin e ri të

Kush ngrohet me rrymë, fatura më të larta

Pritet të shikohet se sa do të shtrenjtohet rryma pas vitit të