Etiketë: #Militaristët

KUR SHQIPTARËT VRITESHIN SI MINJ! Burimet shqiptare mbi krimet dhe mizoritë serbe ndaj shqiptarëve 1912-1915

Mizorive dhe barbarizmave serbe dhe atyre bullgare nuk i shpëtoi as popullsia