Etiketë: #MinistriaPuneveTeBrendshme

Policia gjen arsenal armatimi në veri të Kosovës

Ministri i Brendshëm Xhelal Sveçla, dhe drejtori i Policisë, Gazmend Hoxha, gjatë…