Etiketë: #Mjekët

Shpeshtohen sulmet në tru

Në ndërkohë, janë shpeshtuar sulmet në tru si pasojë e këtyre ndryshimeve…

Ikja e mjekëve, trend rajonal

Asistentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore në Universitetin e Tetovës tashmë një…

Pluhuri dhe gjelbërimi, problem për personat me alergji

Por, jo rrallë herë qytetarët e kanë vështirë të dallojnë gripin sezonal…

Si po i zbulon Inteligjenca Artificiale kancerët e vegjël që nuk vërehen re nga mjekët

Mjekët e kancerit të gjirit shqyrtojnë mesatarisht rreth 5000 imazhe të gjirit…

Mjekët: Të sëmurët kronikë të mos agjërojnë  

Mjekët, në këtë drejtim apelojnë tek kjo kategori që pavarësisht dëshirës së…

Mjekët kërkojnë rritje pagash e pacientët shërbime  

Ministri i Shëndetësisë, Ilir Demiri ka pranuar se gjendja me mungesën e…

MJEKËT APELOJNË: Festoni pa alkool dhe fishekzjarrë  

Krahas kësaj, natën e vitit të ri, shpesh herë ka edhe aksidente…

KUR PASTRUESI PAGUHET MË SHUMË SE MJEKU! Anomalitë e tregut të punës

Ngjashëm me trendet vitet e kaluara, po vazhdojnë të publikohen shpallje me…

Interesim i shtuar për vaksinat

Mjekët vazhdojnë që të apelojnë që qytetarët sa më shumë të vaksinohen…