Etiketë: #Mojsovska-Bllazhevski

“Maqedonia 2025”, formula e zhvillimit të shpejtë

Organizatorët, organizata joqeveritare Maqedonia 2025 thonë se nevojitet aksion intensiv dhe themelor…