Etiketë: #Moldavia

Mariçiq: Moldavia ka mbështetjen tonë në rrugën drejt BE-së

Zëvendëskryeministri për Çështjet Evropiane Bojan Mariçiq zhvilloi një takim me ministrin e

Optimizëm në Lindje, skepticizëm në Jug

Problemet e brendshme të BE-së me respektimin e demokracisë dhe sundimin e

Ballkani në një pako me Ukrainën e Moldavinë

E njëjta metodologji do të zbatohet për të gjitha vendet kandidate dhe