Etiketë: #Nafta

A mund të sigurojë ndryshime samiti i klimës në një shtet prodhues kryesor nafte?

Do të flitet shumë për COP28 gjatë dy javëve të ardhshme. Takimi

Një vit i ashpër për industrinë e rafinimit global!

Shitjet më të larta të makinave do të thotë kërkesë më e

TAKSA E TRANZITIT TË GAZIT RUS: A po shtrenjtohet edhe rryma?

Duke pasur parasysh që TE-TO që shfrytëzon gazin rus që vjen nga

Nafta do të shtrenjtohet nëse lufta Izrael-Hamas përshkallëzohet

Banka Botërore ka raportuar të hënën se çmimet e naftës mund të

Lufta rrit çmimin e naftës dhe inflacionin

Zhvillimet e fundit në Lindjen e Mesme kanë thelluar ndikimin e tyre