Etiketë: #Ndotja

PA FRYMË: Dëmet reale të ajrit të ndotur

Ndotja e ajrit është një nga kërcënimet më të mëdha në botë…

Vaji i makinave ndot ujërat dhe tokën

Ndërrimi i vajit të makinave nga ana e serviseve të ndryshme në…

Korrupsioni i lartë edhe kur bëhet fjalë për ndotjen e ambientit në Maqedoni

Korrupsioni në vend është i lartë edhe kur bëhet fjalë për ndotjen…

Shkupi vazhdon te jetë në mesin e qyteteve më të ndotura në Evropë

Shkupi pasditen e sotme sërish renditet i dyti në mesin e qyteteve…

Ndotja nuk po gjen zgjidhje

Nëse dimri është i ftohtë, ata mund të djegin mbi 16.5 milionë…

Shkupi në mesin e dhjetë qyteteve më të ndotura në botë

Ajri i ndotur ka përfshirë mbrëmë kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, ndërsa…

Me dimrin vjen edhe ndotja

Amvisëritë dhe ngrohja me dru është një nga shkaktarët më të mëdhenj…

Ndotja akustike shqetëson dibranët

Për problemin disa herë në Dibër kanë debatuar edhe shoqatat qytetare. Sipas…