Etiketë: #negociatave

Osmani uron Ukrainën dhe Moldavinë: Sot mund të ishte ditë feste edhe tek ne

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani i dërgoi urime Ukrainës dhe

Mariçiq: Bllokada jonë aktualisht ka emër dhe mbiemër, është VMRO-DPMNE-ja

Bllokada jonë aktualisht ka emër dhe mbiemër, është VMRO-DPMNE-ja dhe deputetët e