Etiketë: #Orban

Hungaria po studion një rol të ri në NATO, “për të mos marrë pjesë”

“Është Evropa ajo që po përgatitet për një luftë me Rusinë, dhe…

Rreziqet e një presidence të Marine Le Pen

Një presidencë e Le Pen do të rrezikonte themelet e Bashkimit Europian…

Veto ndaj vetos: Integrimi në BE, në një botë të pasigurt

Më 1 shkurt, liderët evropianë miratuan njëzëri një paketë ndihme dhe rimëkëmbjeje…

Si do sabotojë Evropa planet e Orbanit?

Nëse ai nuk tërhiqet, liderët e tjerë të BE-së duhet të zotohen…

SHANTAZHI I HUNGARISË: Orban po ia merr Evropës “kalanë nga brenda”

Edhe nëse përjashtojmë mundësinë që shtetet e tjera anëtare të kundërshtojnë përparimin…

Pse Zelensky nuk shkon mirë me Orbanin?

Pavarësisht se ka tundur kokën përmes paketave të njëpasnjëshme të sanksioneve kundër…

BE mund të shpërbëhet më shpejt nga ç’pritet

Vitin e ardhshëm ka zgjedhje në Austri, Belgjikë, Rumani dhe Kroaci. Gjermaninë…

Gjermania është gati për të udhëhequr Evropën

Kjo Gjermani e re dëshiron të rivlerësojë metodën e komunitetit, por do…

Si dy “ushtarët” e Putinit po kërkojnë të ndezin Evropën

Kryeministri hungarez Viktor Orban e ka shtuar ditët e fundit dozën për…