Etiketë: Osmani

PRESIDENT QË INTEGRON APO IZOLON! Deri më tani 7 kandidatë për në Vilën Vodno

Kovaçevski tha se në zgjedhjet e ardhshme presidenciale dhe parlamentare, kemi vetëm

ZGJEDHJET PRESIDENCIALE: Edhe kandidatë, edhe funksionarë!

Përveç Osmanit, nga tre kryetarët e komunave që duan të hyjnë në

Kush është favorit për President?

Analistët shprehen të ndarë rreth asaj se kush është favorit në zgjedhjet

NËNTË KANDIDATË PËR TË PARIN E SHTETIT: Edhe zyrtarisht nisi gara

Arben Taravari tha se në garën presidenciale ka hyrë me një synim

Qytetarët në “arrest shtëpiak”

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në një intervistë për mediat

Osmani takoi Borellin: Rajoni të jetë gati për anëtarësim

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, në kuadër të vizitës së

Osmani: Korniza e negociatave është tashmë muri

Ministri i Jashtëm i RMV-së, Bujar Osmani thotë se korniza e negociatave

Osmani: Dëshmuam para gjithë botës se kemi kapacitet politik

Ministria e Punëve të Jashtme shënoi përfundimin e kryesimit të Republikës së

Osmani: Korniza negociuese është muri drejt kërkesave të reja bullgare, por pengesë ndryshimet kushtetuese

Nuk është shumë e rëndësishme nëse Bullgaria do të ketë kërkesa të

Osmani: Politikanët e papërgjegjshëm rrezikojnë të përsërisin gabimin e vitit 2008 në Bukuresht

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani konsideron se me mosmiratimin e

SAMITI I OSBE-së: Në Shkup për të siguruar paqen në botë  

Nën masa të rrepta sigurie, në Shkup të enjten ka nisur punimet