Etiketë: #Parlament

Pendarovski nesër do ta mbajë fjalimin vjetor

shtetit, Stevo Pendarovski, ndërkaq nëse në Kuvend ka kuorum, mund të mbahen

LSDM: I gjithë opinioni e pa kaosin që pason me të Majtën dhe DPMNE-në

I gjithë opinioni maqedonas e ka parë me të majtën dhe DPMNE-në

Xhaferi: Interpelanca e Joveskit do të vendoset në rend dite në seancën e parë plenare

Në seancën e parë plenare të re, në rend dite do të