Etiketë: #parlamentare

Kovaçevski pranon që zgjedhjet parlamentare të mbahen në maj

Për kryeministrin Dimitar Kovaçevski është e pranueshme që zgjedhjet parlamentare të mbahen…

Kasami: Insistojmë në zgjedhje presidenciale dhe parlamentare

Thirrjet e vazhdueshme të opozitës për zgjedhje të parakohshme janë të pranueshme…