Etiketë: #partitëpolitike

IRI: Transparenca aktive e partive politike e përmirësuar, por jo e shkëlqyer

Transparenca aktive e partive politike është përmirësuar, tregojnë rezultatet e Indeksit të

Fëmijët keqpërdoren nga partitë politike

Derisa keqpërdorimi i fëmijëve për interesa politike dhe fetare është e dënueshme