Etiketë: #pasaporta

Toshkovski: Janë rreth 105 mijë qytetarë të fotografuar që nuk kanë marrë pasaporta

Toshkovski edhe një herë i ka bërë thirrje deputetëve të LSDM-së dhe…

Shilegov: Hipokrizia e VMRO-DPMNE-së shihet në faktin se deputetët nxjerrin pasaporta me emrin e ri kushtetues

Hipokrizia e VMRO-DPMNE-së shihet në faktin se publikisht po derdhin lot për…

Toshkovski: BE-ja nuk do të bëjë probleme për udhëtim me pasaporta me emrin e vjetër kushtetues

Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski deklaroi se sot ka…

Kanë ardhur formularët për pasaporta por vetëm për procedurë urgjente

Qytetarët që kanë caktuar termin për lëshimin e pasaportës me procedurë urgjente…

Janë lëshuar 1.2 milionë pasaporta të reja

Kryeministri Dimitar Kovaçevski deklaroi se do të shqyrtohet mundësia e prolongimit të…

Deri në pesë orë pritje për marrjen e letërnjoftimeve dhe pasaportave të reja

Qytetarët presin deri në pesë orë për të marrë dokumentet e reja…

Pika për ndërrimin e dokumenteve personale pa termin në SP “Prolet” do të punojë këtë fundjavë

Pika për ndërrim të dokumenteve personale pa termin në Stacionin policor “Prolet”…

Rritet interesimi për pasaporta

“Sot, po të kem mundësi, ec. Akshami s’do të më zinte këtu.…