Etiketë: #Pekini

Hija e Pekinit

Shtëpia e Bardhë po i kujton qeverisë izraelite se pa ndihmën e…

Azia në mëshirën e tajfunëve

Stuhitë që sjellin shi jashtëzakonisht të rrëmbyeshëm dhe erëra të egra këtë…

BISEDIMET PËR ARMËT BËRTHAMORE: Pekini po përpiqet “ta hedhë topin” në fushën e Uashingtonit

Zyrtarët kinezë nuk ishin të gatshëm të hënën kur u ulën me…