Etiketë: RMV

Taravari: Do të shkoj në takimin e liderëve, zgjedhje në fund të prillit ose në maj së bashku me ato presidenciale

Lideri i partisë politike Aleanca për Shqiptarët, Arben Taravari konfirmoi se do

Delegacionet nga RVM-ja në Ljubljanë: Diskutime rreth rolit të gjykatave kushtetuese

Në 27 dhe 28 nëntor u zhvillua vizitë mes përfaqësuesve të Gjykatës

Në poligonin ushtarak “Krivolak” aktivitete stërvitore “Partneri i guximshëm 23”

Pjesëtarë të Forcave të Armatosura (FA) të SHBA-së për Evropë dhe Afrikë,

Mickoski – O’Brien: Nevojitet luftë serioze kundër korrupsionit dhe krimit

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski realizoi takim me James O’Brien, Ndihmës Sekretari

Kauma: RMV ka demonstruar diplomaci të suksesshme me fqinjët e saj

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut kanë ndërtuar një shoqëri të suksesshme multietnike,

Trençevska: Masat antikrizë nuk janë qëlime parazgjedhore, por për mbështetje të qytetarëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska thotë se masat antikrizë

Kovaçevski: Nuk është fitore diplomatike e Rusisë, është fitore e OSBE-së

Kryeministri i vendit Dimitar Kovaçevski vlerëson se pjesëmarrja e ministrit të jashtëm

Prej nesër fillon tarifa e lirë ditore e rrymës

Prej nesër fillon tarifa e lirë e rrymës në periudhën prej orës

Bogoev: Transport më i shpejtë dhe kursim parave duke fituar statusin e Operatorit të autorizuar ekonomik

Kursim i kohës dhe shpenzime, më pak kontrolle fizike, avantazh në zhdoganim

Shkupi pret 76 delegacione, do të jetë Blinkeni dhe Lavrovi

Maqedonia e Veriut do të jetë nikoqire e Këshillit të 30-të Ministror

Qeveria autorizon MPJ-në për dhënien e lejes për ardhjen e Lavrovit në Shkup

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka autorizuar MPJ-në që vetë të

BERZH: 9 milionë euro për sipërmarrësit e rinj në Maqedoninë e Veriut

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) njoftoi se do të miratojë