Etiketë: #Srebrenica

Vuçiq: Maqedonia e Veriut më goditi fort që votoi për rezolutën Srebrenicën

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq tha se e kishte të vështirë të duronte…

Rezoluta e Srebrenicës: Një akt i rëndësishëm simbolik

Një ditë përkujtimi për viktimat e gjenocidit të Srebrenicës? Pala boshnjake e…

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së miraton rezolutën për Srebrenicën

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së miratoi rezolutën që shpall 11 korrikun Ditë…

Rezoluta për Srebrenicën del sot para Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara voton sot për një propozim-rezolutë…

Arrihet pajtueshmëri për tekstin përfundimtar të rezolutës për Srebrenicën

Ambasadori i Bosnje-Hercegovinës në Kombet e Bashkuara, Zllatko Llagumxhija ka bërë të…

Në pritje të votimit: Gjërat që duhet ditur për rezolutën për gjenocidin në Srebrenicë

Më 23 maj, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara do të…

Organizata e Bashkëpunimit Islamik mbështet rezolutën për Srebrenicën

Vendet anëtare të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik mbështetën rezolutën e propozuar nga…

Pro dhe kundër Rezolutës për Srebrenicën

Ata që respektojnë vendimet e gjykatës mbështesin Rezolutën për Srebrenicën, ndërsa mohuesit…

Dërgohet në OKB propozimi final për rezolutën për Srebrenicën

Propozimi final për rezolutën për Srebrenicën i është dërguar presidentit të Asamblesë…

Jehu i Srebrenicës nxeh Vuçiqin e Dodikun

Masakra e Srebrenicës - më e rënda në Evropë që nga Lufta…

Republika Sërpska miraton raport që e mohon gjenocidin në Srebrenicë

Parlamenti i Republikës Sërpska në Bosnjë e Hercegovinë e ka miratuar të…

Konsultime në OKB lidhur me rezolutën për Srebrenicën

Konsultimet joformale për draft-rezolutën që shpall 11 korrikun si Ditën Ndërkombëtare të…