Etiketë: #Stresi

Përqafimi, një terapi e shkëlqyer kundër ankthit dhe stresit

Kur përqafoheni, trupi juaj çliron oksitocinë, hormoni që stimulon ndjenjën e qetësisë.…

Keni dhimbje nofulle vazhdimisht? Ja shkaku

Studiuesit thonë se dëmtimi i nofullës ose artikulacionit temporomandibular është një nga…

Stresi, faktori kryesor që i shtyn të rinjtë drejt drogave e alkoolit

Sipas një studimi të ri, mbështetja dhe mirëkuptimi i rrethit të ngushtë…

4 mënyra për ta menaxhuar stresin

Duke pranuar pasigurinë do të thotë që të pranohet edhe përballja me…

Nënat ulin nivelin e stresit tek vajzat e tyre qoftë edhe përmes telefonatës

Një studim zbuloi se telefonata e nënës mund të jetë po aq…