Etiketë: #TalatXhaferi

Xhaferi: Do të bëjmë gjithçka që të përmbushim nevojat e studentëve

Me vizitën në Universitetin "Shën Klimenti i Ohrit" - Manastir jam siguruar

Xhaferi: Pres autostrada Gostivar-Kërçovë të përfundohet në vitin 2027

Kryeministri Talat Xhaferi i shoqëruar nga ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj

Xhaferi: Qeverisja pa pjesëmarrje shqiptare është e papranueshme

Kryeministri Talat Xhaferi në një intervistë në “Real Story” në ABC News

Xhaferi: Mundësia për shpërthim në Ballkan ekziston gjithmonë

Kryeministri teknik i Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, ka folur për situatën

Toshkovski për sjelljen e Xhaferit: Kam pritur që të kërkojë falje

Secili mund të gabojë dhe kryeministri mund të gabojë, mirëpo kam pritur

Seancë konstituive e Këshillit Nacionale për Zhvillim

Në Qeveri sot është mbajtur seanca konstituive e Këshillit Nacional për Zhvillim,

Kryeministri Xhaferi në vizitë në Komunën e Haraçinës

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot

Xhaferi: Rastet e Hagës janë një çështje e mbyllur

Kryeministri Talat Xhaferi tha sot se “ligjet janë miratuar dhe historia është

Kryeministri Xhaferi do të marrë pjesë në Konferencën e 60-të të Munihut për siguri

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, prej

Xhaferi: Nuk ndjej nevojë të komentoj vendimet e partive politike

Kryetari i Qeverisë teknike, Talat Xhaferi nuk ndjen nevojë të komentojë vendimet

Xhaferi në Bruksel: Integrimi evropian mbetet në fokus të Qeverisë

Kryetari i Qeverisë teknike Talat Xhaferi, sot në Bruksel ka takuar euro

Xhaferi për problemin me lejet e vozitjes: Gjatë ditës së sotme do të ketë vendim

Kryeministri teknik Talat Xhaferi, sot ka folur në lidhje me vlefshmërinë e