Etiketë: #Talir

Ndryshohet aktakuza për rastin “Talir”, vjetërsohet një nga veprat e Mile Janakieskit

Prokurorja Lençe Ristoska, në seancën e sotme për rastin e financimit të…

Përzgjedhja e gjykatësve të rinj në Apel mund t’i kthejë “Llaskarcën”, “Titanikun” dhe “Talir” nga fillimi

Gjykimi për aksidentin e autobusit afër Llaskarcës nga 13 shkurti i vitit…