Etiketë: #TëRinjtë

Si ndikon varësia ndaj internetit te truri i të rinjve

“Gjetjet nga studimi ynë tregojnë se varësia nga interneti mund të çojë…

Të rinjtë ankohen se nuk u respektohen të drejtat në punë, punëdhënësit se s’ka punëtorë

 Si ligjërues i Shkencave Teknike, Petkovski thekson se kurrikulat arsimore janë tepër…

Ankthi te të rinjtë në rritje

Nga Ambasada e Parë e Fëmijëve “Megjashi”, janë shënuar një numër i…

Çfarë premtuan partitë për të rinjtë?

Blendi Hodai, student në Fakultetin Filozofik, aktivist civil dhe drejtor i Forumit…

PARADITE NË SHKOLLË, PASDITE NË PUNË! Mënyra për tejkalimin e problemeve financiare

Nga viti në vit rritet numrin e të rinjve të cilët përveç…

Pse të rinjtë nuk janë të kënaqur nga politikanët?

Aktivisti Gentuar Ismaili, deklaroi për gazetën KOHA se një nga arsyet kryesore…

Dhuna mes të rinjve: “Përtej kërkesave materiale, prindërit duhet të fokusohen në vlera”

“Të gjithë, e sidomos adoleshentët, kanë nevojë për një sistem funksional të…

Politikanët me gjuhë nacionalizmi, të rinjtë te ikja!

Perceptimi i pothuajse gjithë shoqërisë është se në vend nuk ka perspektivë…