Etiketë: Trençevska

Partitë “përkëdhelin” pensionistët!

Gjithsej 338 mijë pensionistë morën rritje të pensioneve prej 5.3 për qind.

Trençevska: Përfshirja e fëmijëve në kopshte 48 për qind, deri në vitin 2028 do të arrijë 70 për qind

Zëvendësministrja plotësuese e Punës dhe Politikës Sociale në Qeverinë teknike, Jovanka Trençevska,

QEVERI PËR FUSHATË! Përplasje të shumta në Qeverinë teknike

“Sipas idesë së qeverisë teknike, nga vetë emri mund të kuptojmë se

Kabineti i Trençevskës: Velkovski del me akuza të rrejshme pa informata konkrete

Kabineti i zëvendësministres plotësuese për Punë dhe Politikë Sociale, Jovanka Trençevska, e

Trençevska: Çdo fëmijë ka të drejtë të rritet në një atmosferë familjare dhe të ngrohtë

Zëvendësministrja shtesë e Punës dhe Politikës Sociale, Jovana Trençevska, sot organizoi një

Pensionet harmonizohen, nuk rriten

Nga partia e pensionistëve thonë se termi rritje nuk ekziston në sistemin

Trençevska: Deri në shtator të vitit të kaluar janë raportuar 1166 raste të dhunës në familje

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska informoi se në sferën

Trençevska: Mungesa e fuqisë punëtore është një sfidë e kohëve moderne

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska, së bashku me drejtoreshën

Trençevska: Fëmijët dhe shkollat ​​janë të sigurta, të mos krijojmë panik te qytetarët

Edhe ministri Spasovski dhe prokurori Bubevski dje thanë se është rast i

KOSTOJA MË E MADHE SE PAGAT: Shporta nuk pasqyron harxhimet reale

Edhe një pagë minimale së bashku me një pagë mesatare prej afër

Trençevska: Masat antikrizë nuk janë qëlime parazgjedhore, por për mbështetje të qytetarëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska thotë se masat antikrizë

Përfituesit e ndihmave aktivizohen në tregun e punës

Ndryshimet e reja të Ligjit për mbrojtje sociale synojnë të motivojnë qytetarët