Etiketë: #Trump

Po afrohet befasia e dezinformimit të tetorit

Nëse e vërteta e thjeshtë do të pranohej, Hillary Clinton nuk do

Trump përballet me gjyq penal – përvoja e parë e tillë për një ish-president amerikan

Reuters Donald Trump, javën e ardhshme, do të bëhet ish-presidenti i parë

Trumpi drejt mandatit të dytë, një “spastrim” i madh e pret Amerikën

Rreziku më i madh është që Trump të kthehet si një politikan

Tani as paratë nuk e shpëtojnë dot Trumpin!

“Trump nuk do të jetë në gjendje të fitojë para menjëherë aksionet

Plani i Melonit për të drejtuar Evropën dhe për t’u miqësuar me Trumpin

Tani për tani, Meloni po tregohet tepër e aftë në traditën diplomatike

A rrezikon NATO të shpërbëhet? (TABELA)

Shtytja për 32 anëtarët e aleancës së udhëhequr nga SHBA për të

Zgjedhjet në SHBA, një kandidat tjetër po del në skenë

Presidenti i SHBA Joe Biden ka një epërsi prej një për qind

Pse amerikanët nuk e donin një tjetër përballje Trump-Biden?

Mosha e kandidatëve shihet gjerësisht si një faktor kyç në shpjegimin e

Një NATO më e fortë kërkon shpenzime më të zgjuara

Për 75 vjet me radhë, NATO ka ndihmuar në promovimin e një

Pse Trumpi ka gjithnjë e më pak shanse për t’u bërë president?

Vendimi i Porter në fakt zgjeron audiencën e amerikanëve që nuk do

“Shkrepja” e Trumpit ngjall NATO-n

Perëndimi ka ndryshuar. Supozimet e vjetra se Amerika po mbron botën dhe

Pse republikanët nuk i thonë dot “jo” Trump?

Pse pikërisht republikanët e Kongresit kanë qenë shumë më të besueshëm se