Etiketë: #Ukrainasit

Jeta e ukrainasve në zonat e pushtuara nga Rusia

Autoritetet ruse kanë përdorur kërcënimet dhe dhunën që nga ditët e para…

Grkovska: Ukrainasit po luftojnë për liri, por edhe për parimet më të larta të njerëzimit

Zëvendëskryeministrja Slavica Grkovska në konferencën e sotme “Dy vjet heroizëm” të organizuar…