Etiketë: #VAR

Argumentet për heqjen e VAR-it në Ligën Premier

Teknologjia VAR u prezantua në Ligën Premier pesë sezone më parë, dhe…

FIFA po konsideron mundësinë për t’i dhënë më shumë ‘pushtet’ sistemit VAR

VAR mund të marrë edhe më shumë përgjegjësi gjatë ndeshjeve të futbollit,…