Etiketë: #Vera

Çfarë talenti keni për verën?

Një fizikane nga Brescia dhe koordinatore e projektit “Nga nanostrukturat tek inteligjenca

Vreshtarët kërkojnë ndihmë

Ndër kërkesat është që Qeveria të ofrojë ndihmë prej tre denarë për

HARROJENI VERËN! Ja pse duhet të udhëtoni në Evropë në vjeshtë

Vera është patjetër një kohë e mirë për të udhëtuar, megjithatë na