Etiketë: #Vlorë

Rama dhe Kurti ngrenë flamurin në Vlorë

Me një ceremoni tashmë tradicionale nga qyteti jugor i Vlorës, është ngritur

Kurti në Vlorë për 28 Nëntor, por pa mbledhje mes dy qeverive

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, për nder të festës së Pavarësisë së