Etiketë: #Xhaferi

61-shi që ul pazarin te shqiptarët!

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski tha se koalicioni “Maqedonia jote” ka arritur…

ÇFARË PREMTOVA, E BËRA! Xhaferi për 100 ditët e qeverisjes

I pyetur nëse pret të shkojë në opozitë, apo të marrë një…

Xhaferi thotë se Kosova nuk përjashtohet nga përfitimet e pakos 6 miliardëshe të BE-së

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, qe pjesëmarrës në Samitin BE…

Konvikti shtetëror ofron kushte bashkëkohore  

Konvikti u lëshua në përdorim rreth 3 muaj më parë dhe që…

Gati çerdhja e madhe në Mateç

Xhaferi tha se me ndërtimin e çerdhes sigurohet një cilësi më e…

Xhaferi – Xhoana: Maqedonia e Veriut është faktor i stabiliteti në rajon

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi dhe…

Filloi ndërtimi i qarkores në Tetovë

Mjetet për këtë projekt janë siguruar nga buxheti i Ndërmarrjes Publike për…

Qeveria do të shqyrton kërkesat e FSSH!

Të punësuarit në Fondin e Sigurimit Shëndetësor mbajnë grevë për shkak të…

Qeveri me tension!

Kalkulimet rreth qeverisë teknike dhe përplasjeve politike vazhdojnë prej dy muajsh. VMRO-DPMNE…

42 KOORDINIME, 16 KRYESIME, 161 SEANCA…! Xhaferi në brifingun e fundit të vitit 2023

I pyetur se cila ishte sfida e të qenit kryeministër në qeveri…

Xhaferi: Respekt i ndërsjellë ndaj kulturës, identitetit dhe veçantisë turke

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi me…

Si do ta formojë Xhaferi qeverinë? Mexhiti: Ai është kryeministër teknik, jo politik

Për kryeministrin e ardhshëm teknik Talat Xhaferi, nuk ka rëndësi se kush…